05T20.04

Suna pentru termen de livrare!

Produs nou

Ghidaj magnetic pentru fierastrau 14", Veritas Tools

243,87 leiTVA inclus

Aceste ghidaje din aluminiu anodizat ajută la păstrarea unui pătrat ferăstrău la o piesă de lucru. Acestea sunt deosebit de utile când încrucișăm umerii de tenon sau definesc marginile unui dado, deoarece ghidajul ajută un traseu înapoi drept și adevărat.

Suport împotriva unei piese cu o mână sau fixată cu cleme (neincluse), oferă o suprafață de înregistrare, de aproximativ 1-1/4" înălțime, pentru a ajuta la menținerea preciziei pe întreaga tăiere. Magneții ajută la menținerea contactului sculei cu ghidajul în timp ce suportul permite sculei să alunece de-a lungul feței de referință.

Partea inferioară a ghidajului are două benzi cu frecare înaltă pentru a rezista alunecării pe o suprafață. De asemenea, are un slot T pentru a accepta o pereche de cleme de capacitate de 2" (disponibile separat). Aceste cleme fac ca ghidul să fie ușor de securizat cu precizie, în special dacă aveți nevoie de o singură mână.

Ghidajele sunt disponibile pe 8 "și 14".

Made in Canada

1

13 alte produse din aceeași categorie:

Fierastraie lemn

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete