14236

In stoc

Produs nou

2 Produse

Cutit vanatoare Morakniv Kansbol

221,91 leiTVA inclus

Acesta este cuțitul de vânătoare de care aveți nevoie pentru următoarea experiență de vânătoare.

Acesta este cuțitul de vânătoare de care aveți nevoie pentru următoarea experiență de vânătoare. Asortat la culoare cu echipamentele de vânătoare, cuțitul cu lama profilată și șlefuită, realizată din oțel inoxidabil suedez reciclat, are caracteristici exemplare pentru atunci când aveți nevoie de vânat.

Mânerul ergonomic din polimer in culori inspirate de echipamentele de vânătoare are o fixare cu buna retentie in teaca, garda pronuntata pentru retentie, protecție pentru degete și o lamă profilată și șlefuită de 2,5 mm grosime, realizată din oțel inoxidabil suedez reciclat, care oferă atât rezistență, cât și stabilitate la fiecare tăiere.

Designul lamei și al mânerului îl face ideal pentru a lucra în siguranță și eficient în diferite condiții meteorologice în timpul vânătorii pe tot parcursul anului.

Teaca din polimer a cuțitului este simetrică, ceea ce înseamnă că se potrivește atât pentru utilizatorii dreptaci, cât și pentru cei stângaci, și are o curea din piele tăbăcită vegetal suedeză care poate fi atașată cu ușurință la centură. Compatibilă cu kitul Morakniv Multi-Mount pentru Kansbol.

Grosime lama:   2.5 mm

Lungime lama:  108 mm

Lungime totala:  250 mm

Greutate: 134 gr

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Cutite vanatoare Mora

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete