14184

Disponibil pe comanda.

Produs nou

Cutit Morakniv plutitor lime green

136,29 leiTVA inclus

Morakniv prezintă noul cuțit plutitor! O unealtă perfectă pentru aventura dvs. marină, fie că este vorba de o excursie de pescuit, în timp ce faceți canotaj sau lucrați în apropierea apei.

Acesta este un cuțit ușor de exterior care plutește. Mânerul ergonomic în formă de butoi din plută naturală are o prindere moale cu fricțiune, o protecție robustă pentru degete și o lamă de 1,4 mm grosime din oțel inoxidabil suedez reciclat.

Cuțitul care plutește datorită mânerului din plută naturală cântărește doar 49 de grame și are o lamă subțire de 1,4 mm din oțel inoxidabil.

Culoarea sa verde lime este foarte vizibilă în apă, ceea ce îl face foarte ușor de localizat.
Prindeți cuțitul la centură, la rucsac sau la vesta de salvare cu ajutorul clemei de pe teacă. De asemenea, este posibil să îl atașați la un nasture, de exemplu la hainele de lucru.
Teaca foarte vizibilă de culoare verde lime cu buton inteligent vă permite să atașați și să legați mai multe cuțite din segmentul nostru Craft, oferindu-vă posibilitatea de a purta combinația preferată de unelte care vi se potrivește.

Grosimea lamei: 1,4 mm

Lungimea lamei: 97 mm

Lungimea totală: 235 mm

Greutete: 79.5 gr

1

16 alte produse din aceeași categorie:

Cutite pescuit Mora

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete