F2z

Produsul este in stoc

Produs nou

1 Obiect

Cutit de macelar Fallkniven F2z

789,50 lei

-10%

710,55 leiTVA inclus

Lama din otel inoxidabil  laminat  VG10 cu maner Thermorun si teaca zytel.

Pret redus!

Caracteristici:
Lungime totala: 230 mm
Lungime lama: 110 mm
Grosime lama: 2.5 mm
Greutate: 89 gr
Forma tais: convex
Otel lama: Lam. VG10
Duritate otel lama: 59
Material maner: Thermorun
Teaca: Zytel


Acest cuțit are o gamă largă de utilizare.

Lama scurtă, destul de subțire, funcționează bine pentru filetarea, tăierea și curățarea peștilor sau macelarirea vanatului mic sau mare. Lama scurtă il face cuțitul favorit din bucătărie. Taie orice rapid și precis.

F2, F3 și F4 sunt un concept de cuțite de înaltă calitate destinate macelaritului și filetării peștilor, a vanatului mic si mare. Acestea se bazează pe mânerul de tip F bine format și sigur, iar pentru aceasta am dezvoltat trei tipuri de lamă, fiecare adaptată scopului său special.

Spre deosebire de  alti producatori noi folosim un otel cu adevarat bun care se mentine ascutit mult mai multa vreme, chiar daca asta inseamna costuri de zece ori mai mari, credem in continuare ca conceptul nostru este cel corect.

Un cutit ieftin similar are o rezistenta a taisului redusa si va pierde rapid  capacitatea de taiere ca mai apoi sa fie reascutit pana la distrugere. Pe cand un cutit de la noi va putea fi folosit decenii. Acest fapt, nu numai ca va aduce economii, dar va oferi si satisfactia si siguranta in utilizare.

Fireste ca nu va trebui pus in sertar dupa partida de vanatoare pentru ca va servi si in bucatarie la fel de bine.

Cuțitele sunt furnizate cu o teacă din zytel.

Cel mai bun, mai simplu și mai rapid mod de a le ascuți este cu o piatră de ascutire  sau cu un  masat de ascuțit cu diamant: vezi produsele noastre DC4 și D12.

1

2 alte produse din aceeași categorie:

Cutite macelar Fallkniven

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete