14274

În stoc

Produs nou

5 Produse

Cuţit Morakniv Garberg BB (C) Dala Red Ed.

481,36 leiTVA inclus

Această ediție specială, cu coordonatele fabricii de cuțite pe lamă, evidențiază culoarea noastră caracteristică Dala Red și lunga sa filă roșie de-a lungul istoriei.

Ne-a luat ani de zile să perfecționăm cuțitele pe care le fabricăm astăzi, pentru că, la fel ca și dumneavoastră, știm că pentru calitate nu trebuie să facem compromisuri.

Dezvoltat pentru aventurieri, cuțitul are caracteristici exemplare pentru cei care au nevoie de o unealtă sigură și robustă la îndemână.
De asemenea, este compatibil cu amnarele și are un strat protector DLC negru care previne reflexiile în lamă.
Mânerul ergonomic din polimer în formă de spirală al Dala Red are o prindere cu fricțiune, protecție pentru degete și o lamă din oțel carbon de 3,2 mm grosime, care asigură atât rezistență, cât și stabilitate la fiecare tăiere.

Acoperirea neagră DLC asigură o oarecare protecție împotriva ruginii și previne reflexiile în lamă. Datorită designului lamei și mânerului, cuțitul este optimizat pentru a lucra în siguranță și eficient în diferite condiții meteorologice pe tot parcursul anului. Teaca din polimer a cuțitului este simetrică, ceea ce înseamnă că se potrivește atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci, și are o curea din piele suedeză care poate fi atașată cu ușurință la curea.

Ingrijre a cutitului dvs. cu lama din OTEL CARBON.

Spre deosebire de lamele de inox, cele din otel carbon vor oxida sau vor fi afectate de umiditate si de mediile corozive.  Astfel ca, va trebui sa le curatati si mai apoi sa ungeti lama cu ulei dupa fiecare utilizare. Trebuie sa fiti atenti sa nu va raniti facand asta.

Grosime lama:   3,2 mm

Lungime lama:  109 mm

Lungime cutit:  229 mm

Lungime totala: 242 mm

Greutate: 207 gr

1

9 alte produse din aceeași categorie:

Cutite Garberg Mora

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete