Produsul este in stoc

Produs nou

1 Obiect

Briceag Fallkniven LTC

399,50 leiTVA inclus

Briceagul LTC este fabricat din otel 3G, cu mâner din aluminiu.

NOTA! Numai cel negru include si cutia din lemn!!

Caracteristici:
Lungime totala: 140 mm
Lungime totala pliat: 81 mm
Lungime lama: 59 mm
Grosime lama: 2.5 mm
Greutate: 33 gr
Forma tais: plata
Otel lama: 3G
Duritate otel lama: 62
Material maner: Aluminiu
Tip blocare: Slip-joint


LTC (Legal to Carry) este un briceag stilou pe care îl puteți purta cu ușurință în buzunar. Pentru a ne conforma legilo, am proiectat în mod deliberat acest briceag pentru a include toate elementele necesare pentru a permite utilizatorului să transporte cuțitul în majoritatea cazulrilor.

Aceasta înseamnă că mânerului din aluminiu îi lipsește suprafețele speciale de prindere, lamei îi lipsește un dispozitiv convențional de blocare a lamei (totuși este încă ținut în loc de un arc), că lama este scurtă și îngustă (sub 7,6 cm - 3 inci) și că nu poate fi deschis cu o singură mână. Astfel, cuțitul poate fi folosit în locurile publice la discreția proprietarilor, în afară de anumite zone sensibile, cum ar fi aeroporturi, școli sau pub-uri / cluburi de noapte - consultați poliția locală dacă nu sunteți sigur.

Calitatea rămâne aceeași cu orice alt cuțit Fällkniven. De exemplu, nu am scutit nici o resursa în ceea ce privește calitatea lamei. Suntem prima companie din lume care a introdus un cuțit cu o lamă în celebrul nostru laminat din oțel din pulbere metalurgica laminat 3G!

Lama are caneluri pe ambele părți ale lamei, făcându-l utilizabil atât pentru mana stânga cât și pentru man dreapta. LTC-ul este prezentat în mai multe culori atractive și este livrat într-o cutie cadou frumoasă din lemn masiv.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Bricege cu deschidere manuala

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete