KFIN35-3000

Pe comanda.

Produs nou

Ata de cusut din kevlar culoare natur K-tech 3000 m, finete 35, Amann

481,00 leiTVA inclus

Ata de cusut din kevlar culoare natur K-tech 3000 m, finete 35, Amann 

Ață de cusut specială și para-aramidă pentru aplicațiile cu cerințe înalte privind protecția la tăiere, precum și la flacără și căldură.
  • temperatura de descompunere la aprox. 425 ° C 
  • rezistență termică permanentă până la aprox. 170° C
  • comportamentul de ardere testat conform DIN EN ISO 15025
Lungime: 3000 m 
Finete : 35 
mceclip0_1718872791.jpg 
Proprietăți ale firului Kevlar
Firul Kevlar este mai puternic, mai rezistent la căldură, mai puțin elastic și mai durabil decât majoritatea celorlalte tipuri de fire. Firul reprezintă, de obicei, o parte foarte mică din conținutul materialului. Acest lucru înseamnă că utilizarea firului Kevlar cu materiale care nu au proprietăți similare este o risipă și ar putea fi periculoasă.
Descompunere - Kevlarul începe să se descompună (se transformă în cenușă) la aproximativ 800F (426C). Poate rezista la temperaturi mult mai mari decât nailonul sau poliesterul.
Topire - Firul de Kevlar nu se topește. Acest lucru este important în cazul echipamentului ignifugat.
Întindere - Firul Kevlar se întinde cu aproximativ 2% înainte de a se rupe. De exemplu, o bucată de 100 de metri de Kevlar ar avea 102 metri lungime chiar înainte de a se rupe. 
Dacă coaseți țesături elastice cu Kevlar, cusăturile se vor încreți.
Acizi și baze - Firul Kevlar are o rezistență bună la acizi și baze diluate. Este degradat de acizii minerali puternici și, într-o măsură mai mică, de bazele minerale puternice. Acest lucru este important atunci când firul Kevlar este utilizat într-un laborator.
Înălbire și solvenți - Firul Kevlar nu trebuie înălbit. Acesta are o rezistență excelentă la solvenți. Acest lucru contează atunci când uneltele Kevlar sunt reutilizate.
Mucegai și îmbătrânire - Firul Kevlar are o rezistență excelentă la mucegai și îmbătrânire.
Rezistența la UV -Din cauza sensibilității fibrei de para-aramidă la lumina ultravioletă, vă recomandăm să depozitați firele în pungi negre de plastic.
Abraziune - Firul Kevlar are o bună rezistență la abraziune.
Culoarea firului Kevlar -Nimeni nu cumpără fir de filament Kevlar pentru culoarea sa. În mod normal, acesta se produce într-o culoare numită Natural (galben) și nu poate fi vopsit după ce este fabricat. De obicei, culoarea nu este o problemă deoarece, în majoritatea aplicațiilor, aceasta trece în plan secundar față de rezistența și rezistența la căldură. Pe piață există și Kevlar cu filament negru. 
Made in Germany.
1

30 alte produse din aceeași categorie:

Ata cusut pielarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete