In stoc!

Produs nou

3 Produse

Vopsea acrilica Angelus metalizata 118ml

64,24 leiTVA inclus

Angelus Metallic Acrylic Leather Paint

Angelus Metallic Acrylic Leather Paint 

De acum poti vopsi si revitaliza singur pielea naturala foarte usor. Vopseaua pentru piele Angelus Acrylic este pe baza de apa si este perfecta pentru orice tip de articol din piele (pantofi, curele, portofele si genti, jachete, tapiterie din piele etc.).

Odată aplicat cu suficiente straturi, această vopsea Angelus metalizata va da un luciu metalic frumos. Aplicarea unui strat de bază de culoare deschisă (cum ar fi alb) este recomandată atunci când lucrați pe suprafețe mai întunecate.

Obiectele revopsite cu vopseaua Angelus sunt usor de curatat si nu necesita intretinere speciala. Poti amesteca mai multe culori pentru a obtine nuanta dorita. Culorile au pigmenti puternici, sunt elastice, rezistente la apa si nu se zgarie usor. 

Angelus Acrylic este cea mai utilizata vopsea pentru suprafetele din piele. Este recunoscuta pentru flexibilitatea ei, nu se crapa daca sunt respectate toate cerintele de aplicare, nu se poate indeparta usor si nu trebuie sa iti faci probleme ca se va zgaria. 

Sunt necesare doar cateva straturi pentru a obtine opacitatea dorita, iar culoarea va fi pastrata prin aplicarea unui strat de solutie pentru finisare peste straturile uscate de vopsea. Daca straturile sunt aplicate corect nu vor aparea crapaturi sau decojiri pe suprafata aplicata.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Vopsea piele
Recomandat pentru Adidasi Sneakers Incaltaminte din piele, etc
Informatii suplimentare Vopsea acrilica
Litraj  118ml
Fabricata in SUA
1

1 alte produse din aceeași categorie:

Angelus culori metalizate

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete