50K57.01

Suna pentru termen de livrare!

Produs nou

Colturi de prindere cu unghi variabil, Veritas Tools.

47,79 leiTVA inclus

Colturi de prindere cu unghi variabil, Veritas Tools.

Colturile de prindere sunt ideale pentru prinderea cadrelor în forma ciudata; cu toate acestea, alinierea corecta a colturilor poate fi o provocare, mai ales ca tensiunea benzii tinde sa dezalineze partile, cu exceptia cazului in care sunt fixate in siguranta.

Colturile noastre cu unghi variabil vor prinde imbinarile variind de la 30° la aproape 180°, cum ar fi cadrele poligonale sau bazele triunghiulare. Tampoanele pivotante se blocheaza astfel incat varful articulatiei sa fie intotdeauna aliniat corespunzator. Filele integrale se fixeaza pe chingi, astfel incat colturile sa ramana la locul lor atunci cand strangeti sau repozitionati.

Fabricate din nailon puternic, intarit cu fibra de sticla, aceste colturi vor rezista cu usurinta fortelor aplicate si vor oferi protectie piesei de prelucrat și retelei. Colturile se vor potrivi cu materiale web de la 3/4" latime la putin peste 1".

Patentat.

Pachet de 4 buc.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Alte scule tamplarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete