50N01.01

Suna pentru termen de livrare!

Produs nou

Sine verificare planeitate, Veritas Tools.

235,33 leiTVA inclus

Se folosesc pentru a verifica planeitatea materialului. Amplasate la capetele opuse ale unei scanduri, acestea accentueaza orice rasucire, facand mai usor identificarea si corectarea. Cu betele în pozitie, priviti peste marginile lor superioare. Daca marginile sunt paralele, placa nu este rasucita. Repozitionati si repetati pentru a verifica întreaga placa.

Spre deosebire de verii lor din lemn, bastoanele noastre din aluminiu extrudat vor ramane stabile dimensional si drepte. Finisajul anodizat negru satinat pe o parte reduce stralucirea, iar sectiunea prelucrata pe cealalta parte ofera contrast la vizionare. Canelurile prelucrate sunt distantate la 1/8" distanta pentru a ajuta la estimarea cantitatii de rasucire si a cantitatii de stoc de indepartat. Cele doua bete lungi de 18" se livreaza împreuna si au gauri suspendate pentru depozitare usoara.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii tejghea

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete