2275

Disponibil la comanda

Produs nou

Suport pentru scule Bump Knurl, pentru strung Sherline

553,83 leiTVA inclus

Suportul nostru pentru bump knurl a fost proiectat în primul rând pentru ca clienții care au mașini CNC să poată adăuga o operațiune de zimțare la programul lor, dar poate fi utilizat și pe un strung manual. Acest suport este același stil care este utilizat pe mașinile CNC de dimensiuni normale. Este ținut în poziție cu ajutorul stâlpului pentru scule de 10mm Insert Holder Tool Post (P/N 7600, nu este inclus).

Limitări ale dimensiunilor de noduri cu instrumentul Bump Knurl

Există limitări în ceea ce privește dimensiunea knurl și metoda de fixare a piesei dvs: Cu ajutorul mașinii noastre, vor funcționa bine nodurile de la 40 TPI (fire pe inch) și mai mari. Crâmpoanele mai grosiere de 32 TPI și mai mici nu vor funcționa bine. Excepția de la regulă o constituie zimții diamantate. Deoarece moara cu diamant este un model masculin, aceasta poate tăia un TPI mai mare, astfel încât 25 TPI pe care îl oferim este bine.

Unealta bump knurl se va descurca cu diametre ale materialului de până la 1/2″ (12,5 mm), în timp ce este strunjită în strung, creând un model zimțat.

NOTĂ: Unealta de zimțat nu a fost concepută pentru a fi utilizată cu blocuri de înălțare.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii ministrung Sherline

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete