T1000

Disponibil la comanda

Produs nou

Kit Puzzle Turner’s Cube, Sherline

507,42 leiTVA inclus

Iată un proiect amuzant pe care îl puteți realiza într-o oră sau două și care vă va uimi prietenii. Atunci când este realizat, un cub micuț cu o gaură prin el este conținut în interiorul unui alt cub cu o gaură în el. Ambele se află în interiorul unui al treilea cub de 3/4″ cu o gaură în el. Cum au ajuns acolo? Cum a fost făcut?

Kitul include un cub din aluminiu pentru a exersa și un cub din alamă pentru puzzle-ul finit. Producerea cubului finit necesită o serie de procese de găurire și alezare explicate în cele patru pagini de instrucțiuni ilustrate pas cu pas care însoțesc kitul.

Kitul include atât o bucata de aluminiu, cât și una de alamă, din material pătrat de 3/4″ tăiat la o lungime de puțin peste 3/4″, gata pentru ca dumneavoastră să realizați acest puzzle interesant la strungul și freza Sherline. (Poate fi realizat și folosind doar strungul.)

Sunt incluse un stâlp de 3/8″, două scule de alezat (una este rectificată la comandă ca sculă de subcotare), un burghiu de 1/8″, un burghiu de centru nr. 2 și un breloc.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii minifreze Sherline

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete