J1000

Disponibil la comanda

Produs nou

Kit puzzle Jack-in-a-Box, Sherline

495,04 leiTVA inclus

Iată un proiect amuzant pe care îl poți realiza și care îți va uimi prietenii. Atunci când este realizat, un jack micuț este conținut în interiorul unui cub cu o gaură în el. Cum au ajuns înăuntru? Cum a fost realizat? Kitul include un cub din aluminiu pentru a exersa și un cub din alamă pentru puzzle-ul tău finit. Producerea cubului finit necesită o serie de procese de găurire explicate în instrucțiunile ilustrate pas cu pas care vin împreună cu kitul.

Lista detaliată a echipamentului de care veți avea nevoie pentru acest proiect

    Mandrină autocentrantă cu 4 fălci
    Adaptor de mandrină pentru masa rotativă
    Suport pentru freză cu diametrul de 3/8″.
    Freză cu capăt de 1/8″, cu tijă de 3/8″

NOTĂ: Dacă dețineți deja o freză CNC, nu aveți nevoie de o masă rotativă. Puteți, în schimb, să scrieți o secvență de cod G pentru a îndeplini sarcina.

Ce este inclus:

Kitul include atât o bucată de aluminiu, cât și o bucată de alamă de 3/4″ de material pătrat tăiat la o lungime puțin peste 3/4″, gata pentru ca dumneavoastră să realizați acest puzzle interesant pe freza dumneavoastră Sherline. Sunt incluse un suport de freză de 3/8″, o freză de 1/8″, un tijă de 3/8″ (2 caneluri), un breloc, ceară prelucrabilă și instrucțiuni.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii minifreze Sherline

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete