Disponibil la comanda

Produs nou

Set freze cu cap dublu, pentru freze Sherline

357,36 leiTVA inclus

Dintre toate frezele disponibile pentru prelucrători, de departe cele mai populare sunt cele cu o tijă de 10mm. Deoarece sunt fabricate și vândute în cantități mari, acestea reprezintă o alternativă economică la frezele de capăt mai mici, dar mai puțin utilizate, din seria miniatură. Ele oferă, de asemenea, avantajul de a avea două capete, astfel încât obțineți de două ori mai multe freze pentru banii dvs. Fiecare dintre ele are un platou pe partea laterală împotriva căruia se strânge șurubul de fixare al suportului de freză pentru a o menține în poziție.

Sherline oferă două seturi de șase freze cu două capete. Ambele seturi includ dimensiunile 3mm, 4mm, 4.75mm, 6mm, 8mm și 10mm. (Nu uitați că, atunci când tăiați într-un buzunar, raza de colț lăsată de freza dvs. va fi jumătate din diametrul frezei).

P/N 7400 este alcătuit din freze cu 2 caneluri, în timp ce 7401 oferă freze cu 4 caneluri. Frezele cu 2 caneluri sunt recomandate pentru materiale mai moi, cum ar fi aluminiul, unde este mai puțin probabil ca acestea să se înfundă. Pentru tăierea metalelor mai dure precum oțelul, frezele cu 4 caneluri sunt o alegere bună.

Fiecare set este livrat cu un bloc de lemn pentru a vă proteja și depozita frezele.

Frezele cu două capete de 10mm se potrivesc în suportul pentru freze de 10mm. Acestea sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni și forme. Pentru rezistență și rigiditate maximă, folosiți freza cu cel mai mare diametru pe care vi-l permite lucrarea dvs.


1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii minifreze Sherline

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete