67K10.10

Suna pentru termen de livrare!

Produs nou

Șorț de pânză, Veritas Tools.

385,68 leiTVA inclus

Cu bretele încrucișate pentru a plasa greutatea șorțului pe umeri în loc de gât, acest șorț este din pânză de bumbac 100%, un material ușor și durabil

La aproximativ 34" lungime și 28" lățime, salopeta oferă o acoperire amplă față și laterală. Curelele de umăr sunt ușor de reglat cu cleme cu profil redus, discrete, iar centura reglabilă are o cataramă cu eliberare rapidă. Un buzunar pe piept are compartimente pentru creioane, tampoane, reguli mici etc.

Sub el sunt două buzunare de 8"x 8" cu clapetă de sus care mențin rumegușul și așchii de lemn, plus două buzunare mai mari de 14"x 8" cu deschidere laterală pentru a ține scule mici sau doar pentru a oferi un loc confortabil de odihnă pentru mâini. Deschiderile largi de pe aceste buzunare permit accesul ușor, iar colțurile interioare rotunjite nu vor prinde obiecte mici.

Buclele de talie situate de ambele părți ale buzunarelor vor ține un ciocan, o măsură cu bandă sau orice instrument cu o clemă pentru centură.



Made in Canada

1

3 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii electrice

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete