Cu transmisie HEAVY DUTY
Cel mai popular motor Foredom pentru uz general cu 125 Watti putere de tip BIAX. Are sensul rotatiei reversibil ST/DR cu viteza de pana la 18,000 RPM. Puterea oferita este cu mult marita fata de modele anterioare si cu 33% mai mult decat cele din seria S. Are o clema de agatare si axul flexibil de transmisie de 160 cm lungime cu cablu transm...
Cel mai popular motor Foredom pentru uz general cu 125 Watti putere de tip BIAX. Are sensul rotatiei reversibil ST/DR cu viteza de pana la 18,000 RPM. Puterea oferita este cu mult marita fata de modele anterioare si cu 33% mai mult decat cele din seria S. Are o clema de agatare si axul flexibil de transmisie de 160 cm lungime cu cablu transmisie avand capete patrate si mantaua de calitate industriala. Acestea pot fi folosite NUMAI cu piesele de mana cu insertie patrata modelele H.25H, H.30H, H.44HT si noua H.28H. Kiturile industriale sunt perfecte pentru debavurari, polizari, polisari si finisarea metalelor cu tot felul de accesorii mai mari precum si pentru sculptura si alte aplicatii solicitante.
Mai mult

Cu transmisie HEAVY DUTY  Exista 4 produse

Arata 1 - 4 din 4 produse
Arata 1 - 4 din 4 produse

Cu transmisie HEAVY DUTY

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete