AK821

Disponibil la comanda

Produs nou

Set montaj pietre AK821 Master Kit

2 631,09 leiTVA inclus

Setul de montat pietre este o achizitie folositoare bijutierilor experimentati care lucreaza in productie la scara mare dar si incepatorilor sau acelor bijutieri care realizeaza piese la comanda sau  unicate. Foarte multi bijutieri din intreaga lume care folosesc AllSet considera ca este produsul idela pentru montura pietrelor intr-o maniera controlabila, repetativa in variante, de tip canal, dinte (prong) sau in varianta pave.

Aceste seturi au incluse un manual de asamblare, taiere usoara in forma de dinte , sistem de montaj in trei canale, 13 ghidaje forma dinte si 7 ghidaje Pavé plus instructiuni video.

• setul AK820 include si piesa de mana H.30.

• setul AK825, NU include piesa de mana H.30.

• setul AK820SJ  include si piesa de mana H.30SJ.

Produsul AllSet va va marii productivitatea considerabil!  NU veti pierde timp raparand o taiere initiala gresita si unii dintre clientii nostrii au redus timpul de montaj al pietrelor cu 75% astfel ca o montura care inainte lua 8 ore facandu-se de mana acum va putea fii facuta in 2-2.30 ore. Pe langa cresterea productivitatii si precizia moturii va fii net superioara.

Un sistem patentat de ghidaje si ansambluri este un atasament usor care devine parte  a peisei de mana 30 de la Foredom. si daca este corect instalat va permite folosirea piesei de mana si pentru alte operatiuni uzuale. Este posibil chiar sa doriti o piesa de mana dedicata acestui set.

Toate componentele setului sunt fabricta in SUA si de foarte buna calitate cu materiale durabile. Sunt instrumente versatile care pot fii folosite in configuratii diferite pentru a indeplinii multe sarcini.  Ghidajele sunt din inox pentru o utilizare cat mai lunga.

Toate componentele AllSet sunt garantate un an!

1

2 alte produse din aceeași categorie:

Seturi montaj pietre

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete