W8EF-H-NB

Disponibil la comanda

Produs nou

Piatra diamantata ascutire DMT DuoSharp HC Extra-Fina / Fina, 20.3cm

989,90 leiTVA inclus

Pietrele abrazive diamantate oferă cea mai rapidă, mai ușoară și mai eficientă modalitate de ascuțire a unei muchii, din oțel sau ceramică.

Piatra de ascutire diamnatata oferă cea mai rapidă, mai ușoară și mai eficientă modalitate de ascuțire a unei lame, din oțel sau ceramică. Toate pietrele de ascutit cu diamant DMT® funcționează atât pe ceramică, cât și pe oțeluri călite, iar acum noua suprafață HC™ oferă cea mai dură și mai durabilă suprafață de diamant de până acum, fiind astfel deosebit de potrivită pentru ascuțirea cuțitelor ceramice.

Piatra de banc DuoSharp® inovatoare și multipatentată este o piatra de ascutit de precizie, plata, cu două suprafețe de diamant, garantat pentru a asigura o ascuțire uniformă și constantă de fiecare dată.

Oferită acum cu suprafața Hardcoat™ pentru o durabilitate suplimentară atunci când este utilizată în mod special pentru cele mai dure oțeluri și lame ceramice. Proiectată pentru a rezista rigorilor de ascuțire a cuțitelor ceramice, această piatră de banc DuoSharp® Bench Stone de 20.3 cm, este o excelenta piatra de ascuțit de tejghea și de banc, cu o suprafață diamantată mai mare și mai largă pentru ascuțirea unei mari varietăți de taisuri.

Piatra are granulatie pe o parte Diamant HC™ Extra-Fin (1200 grit) pentru a lustrui și finisa un tais foarte bine facut dupa ascutirea cu un diamant mai grosier; si pe cealata parte Diamant HC™ Fin (600 grit) pentru un tais foarte ascuțit.


Dimensiune piatră: 203mm x 67mm 10mm

Suprafață: Diamant întrerupt

Fabricate în SUA.

1

2 alte produse din aceeași categorie:

Pietre de ascutit de suprafață cu strat dur

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete