Chrox

In stoc

Produs nou

20 Produse

Pasta de finisare fina verde Fallkniven

23,56 leiTVA inclus

Pentru lustruirea, honuirea și șlefuirea cuțitelor și a instrumentelor de prelucrare a lemnului până la un tăies ascuțită ca un brici.

Pentru lustruirea, lăcuirea, tăierea și șlefuirea cuțitelor și a instrumentelor de prelucrare a lemnului până la o muchie ascuțită. Compusul verde de finisare fin este fabricat dintr-o combinație de pulberi de crom și oxid de aluminiu de calitate fină, rezultând o acțiune superbă de tăiere, împreună cu un finisaj strălucitor fin. Agenții de legare din această compoziție sunt formulați pentru ușurarea încărcării. Compusul va adera bine la bumbac, fetru, piele sau lemn.

Ideal pentru aparate de ras drepte, unelte de sculptură și scobituri; poate fi folosit și pentru finisarea finală a aproape oricărui instrument. Se utilizează cu roți din bumbac sau pâslă și/sau curele de piele pentru lucrat. Poate fi folosit și cu o șnur din piele pentru lucrat manual.

Non-toxic
Biodegradabil

Dimensiune: 60 x 19 x 18 mm

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Paste/ stropuri ascutire

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete