KPHA110-INT

Sunati pentru termen de livrare!

Produs nou

Pachet de expansiune din seria 300 , KREG®

143,84 leiTVA inclus

Extindeți capacitatea dispozitivului dvs. Kreg® Pocket-Hole Jig 310 sau 320 adăugand un alt ghidaj de găurire pentru a face mai multe găuri, plus un distanțier care se potrivește între ghidaje pentru mai multe opțiuni de distanțare a găurilor.


Pachetul de expansiune Pocket-Hole Jig include un ghidaj de găurit din oțel călit cu opritoare de grosime pentru 13mm, 19mm și 38mm, astfel încat să puteți adăuga un al doilea ghid la Pocket-Hole Jig 310 sau să adăugați un al treilea la Pocket-Hole Jig 320. 


Acest kit include, de asemenea, un distanțier pentru gauri de buzunar, care oferă mai multe opțiuni de distanțare a orificiilor de buzunar prin simpla poziționare a distanțierului și apoi răsucirea ghidajelor de găurire pentru a le bloca.

Ca toate ghidajele de găurire Kreg, acesta vine cu o garanție pe viață, deci știi că vei obține anii de performanță și valoare la care te aștepți de la marca # 1 cu buzunare - Kreg.


Descriere tehnica:

-Material caroserie Nailon umplut cu sticlă, oțel călit

-Pentru utilizare cu materiale de la 13 mm la 38 mm grosime; cu opriri reglabile la 13mm, 19mm și 38mm

-Compatibil cu Kreg® Pocket-Hole Jig 320, 310 și accesoriile conexe


Include:

-(1) Ghid de găurire cu opritoare pentru grosimea materialului

-(1) Distanțier ghidaj de găurire

Made in Germany

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Alte scule tamplarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete