50F01.30

Suna pentru termen de livrare!

Produs nou

Placă de prindere cu comutare T-Track, Veritas Tools.

151,18 leiTVA inclus

Cu această placă de montare, puteți utiliza o clemă obișnuită de reglare automată Bessey într-un slot T, asigurând-o în orice punct al pistei. Două seturi de găuri de montare vă permit să atașați clema de comutare în linie cu șina slotului T sau perpendicular pe ea. Plăcuța are, de asemenea, două găuri pentru atașarea plăcii la o bară glisantă cu unghiuri T-track, cum ar fi barele glisante Incra Miter, astfel încât să puteți utiliza masa de ferăstrău ca suprafață pentru lucrările de asamblare.

Grosimea plăcii de aluminiu adaugă 3/8" la capacitatea maximă a clemelor orizontale, dar nu afectează minimul acestora; puteți totuși regla clemele pentru a menține materiale la fel de subțiri ca o foaie de hârtie pe o suprafață. Centrul înălțimea clemei în linie este mărită la 1 1/4". Include patru șuruburi pentru montarea unei cleme și două șuruburi și butoane 1/4-20 T.

Fabricat în Canada.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Alte scule tamplarie

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete