8881

Disponibil la comanda

Produs nou

Controler liniar CNC cu șurub de 60cm, pentru masini unelte Sherline

3 443,62 leiTVA inclus

Alimentatorul este prevăzut cu un suport pentru motor pas cu pas și un șurub de 60cm pentru mașinile care nu sunt pregătite pentru CNC. Acest controler autonom este programabil de la tastatura sa și controlează funcția motorului pas cu pas la care este atașat. Motorul pas cu pas poate fi montat pentru a acționa șurubul de avans al unui strung Sherline.

Un cablu mini-DIN cu 8 pini poate fi utilizat pentru a conecta mai multe unități într-un "lanț de margarete". Unitățile își pot semnaliza reciproc să lucreze în secvență, permițând realizarea de mișcări multiple fără a utiliza un computer sau un controler CNC principal. De asemenea, acestea pot fi utilizate împreună cu controlerele CNC existente. Controlerul este programabil de către utilizator cu două programe separate de până la 40 de operații fiecare. În fiecare bloc puteți controla distanța, direcția, viteza și dacă programul se oprește sau trece la blocul următor.

Controlerul liniar poate fi, de asemenea, "în lanț" cu controlerul rotativ Sherline (P/N 8700) pentru a obține combinații de mișcări rotative și liniare în succesiune. Acest lucru facilitează configurarea pentru operațiuni relativ sofisticate, cum ar fi tăierea angrenajelor, fără a fi nevoie să se cunoască nimic despre programarea CNC în afară de ceea ce se introduce de la aceste tastaturi simple.

Utilizarea unei alimentări electrice oferă mai multe avantaje:

    O viteză de avans constantă oferă un finisaj final mai lin și mai consistent
    Se reduce riscul de erori datorate numărării greșite a rotațiilor volanului de mână
    Nu este necesar niciun efort fizic pentru tăieturi lungi sau pentru a readuce șaua în poziția de pornire după terminarea unei tăieturi

Programarea este rapidă și simplă, iar programele se repetă prin simpla apăsare a unui buton, cu o precizie ridicată.


Elemente incluse cu controlerul liniar CNC:

    Controler liniar cu tastatură
    Sursă de alimentare
    Motor pas cu pas cu dimensiunea cadrului #23
    Cabluri
    Suport pentru motor pas cu pas
    Șurub de ghidare de 60cm
    Cuplaj amortizat
    Piulițe de pretensionare
    Bloc de ghidare a burghiului și instrucțiuni complete de instalare și utilizare

Despre curentul de alimentare a controlerului

Sursa de alimentare a controlerului este compatibilă cu 110-240VAC. Aceasta comută automat de la 110V la 240V pentru țările cu curent electric de 220-240V. Sursa de alimentare originală pe care am oferit-o împreună cu acest produs era doar de 110 VAC.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii ministrung Sherline

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete