88010

Disponibil la comanda

Produs nou

Controler liniar fara sursa de alimentare, pentru masini unelte Sherline

2 436,53 leiTVA inclus


Controlerul autonom este programabil de la propria tastatură și controlează funcția motorului pas cu pas la care este atașat.

Un cablu mini-DIN cu 8 pini poate fi utilizat pentru a conecta mai multe unități într-un "lanț de margarete". Unitățile își pot semnaliza reciproc să lucreze în secvență, permițând realizarea mai multor mișcări fără a utiliza un computer sau un controler CNC principal.

De asemenea, acestea pot fi utilizate împreună cu controlerele CNC existente. Controlerul este programabil de către utilizator cu două programe separate de până la 40 de operații fiecare. În fiecare bloc, puteți controla distanța, direcția, viteza și dacă programul se oprește sau trece la blocul următor.

Controlerul liniar poate fi, de asemenea, "în lanț" cu controlerul rotativ Sherline pentru a obține combinații de mișcări rotative și liniare în succesiune. Acest lucru facilitează configurarea pentru operații relativ sofisticate, cum ar fi tăierea angrenajelor, fără a fi nevoie să se cunoască nimic despre programarea CNC în afară de ceea ce se introduce de la aceste tastaturi simple.

Elemente incluse cu controlerul liniar:

    Controler liniar cu tastatură

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii ministrung Sherline

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete