Disponibil la comanda

Produs nou

Kit 3 axe DRO cu coliere de împingere CNC, pentru strung Sherline

2 111,66 leiTVA inclus

Acest kit se instalează pe un strung cu o coloană de frezare verticală pentru a oferi o citire digitală completă pe 3 axe, la fel ca pe o freză

Acest kit DRO vine cu coliere de împingere CNC pentru a vă permite să utilizați DRO pe un strung cu 3 axe, ca o freză, cu motoare pas cu pas instalate. Pentru a instala suporturi pentru motoare pas cu pas CNC pe o mașină Sherline, trebuie să scoateți volanele. Sistemul de citire digitală de la Sherline măsoară rotația volanului și o traduce electronic în mișcarea mesei, mai degrabă decât să măsoare direct mișcarea mesei; prin urmare, îndepărtarea volanelor speciale DRO elimină funcția DRO. Unii utilizatori de CNC preferă să aibă un DRO care să citească mișcarea șurubului de avans pentru a verifica încrucișat intrarea CNC pentru a se asigura că axa s-a deplasat efectiv cu valoarea de intrare a motorului pas cu pas.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii ministrung Sherline

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete