Disponibil la comanda

Produs nou

Pensete WW&10mm pentru strung Sherline

162,44 leiTVA inclus

Aceste pensete pot fi ușor de prelucrat și sunt special concepute pentru a susține piese mai mari și cu forme ciudate. Împreună cu penseta este inclus un știft de diblu de 1/8″ (3,17 mm) pentru a se prinde în timp ce fața și știftul mandrinei sunt prelucrate.

Fața este găurită la o adâncime de 3/16″ sau mai puțin și apoi găurită la dimensiunea exactă pentru a face ceea ce este, de fapt, o mandrină personalizata pentru piese prea mari pentru a fi ținute în mandrinele obișnuite WW. Acestea se utilizează cu adaptorul de prindere WW și bara de tracțiune.

NOTĂ: Pensetele cu colier sunt concepute pentru a reține materialul numai pe partea frontală, nu prin colier. Adâncimea maximă de prindere este de 3/16″ (4,8 mm).

Sherline produce, de asemenea, o clemă WW cu o piesă brută de 1″ care este mai adâncă decât mandrinele de tip "pot chucks" și nu este despicată. Acesta poate fi, de asemenea, modificat pentru a ține unelte sau piese pentru sarcini speciale. A se vedea P/N 2083.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii ministrung Sherline

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete