5307

Disponibil la comanda

Produs nou

5307 Machine Shop Know-How, Sherline

324,87 leiTVA inclus

Dacă v-ați dorit vreodată să puteți lua toate cunoștințele unui maistru mașinist și să le turnați direct în creierul dumneavoastră, angajarea este șansa dumneavoastră. Machine Shop Know-How dovedește că nu există secrete în atelierul de mașini, ci doar informații care sunt rareori documentate - până acum. Această carte se concentrează asupra mașinilor-unelte controlate manual, dar depășește elementele de bază pentru a prezenta cunoștințele de rezolvare a problemelor, scurtăturile din atelier și trucurile și sfaturile inteligente care, în mod normal, necesită ani de experiență directă în atelier pentru a fi învățate.

Cui se adresează această carte

Această carte se adresează mecanicienilor din atelierul de uz casnic, constructorilor de machete industriale și de instrumente științifice, tehnicienilor de laborator de cercetare și dezvoltare, proiectanților de prototipuri, constructorilor de motociclete și mașini personalizate, armurierilor, profesorilor, studenților și tuturor celor care au cunoștințe fundamentale despre practica de utilizare a mașinilor și doresc să avanseze la nivelul următor."

Include instrucțiuni pas cu pas pentru zeci de proiecte utile de atelier. Oferă, de asemenea, modalități de a construi șabloane și dispozitive de fixare pentru a face ca proiectele dvs. să se întoarcă cum trebuie. Oferă idei de depozitare pentru a vă organiza mai bine atelierul.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii minifreze Sherline

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete