8160-CNC

Disponibil la comanda

Produs nou

Sistem cititor de axe cu coliere de împingere CNC, pentru freze de banc Sherline DRO

2 538,63 leiTVA inclus

Începând cu 1 august 2021, toate DRO-urile vor fi livrate cu un cip actualizat. Acest nou cip actualizat permite cititorului nostru digital să funcționeze cu mașinile noastre cu șuruburi cu bile, precum și cu mașinile noastre standard cu șuruburi de plumb. De asemenea, am programat unele actualizări pe baza feedback-ului clienților, cum ar fi să avem un afișaj metric pe o mașină în inci sau să avem un afișaj în inci pe o mașină metrică.

Noul cip DRO are șase moduri diferite din care puteți alege în funcție de tipul mașinii, de exemplu, freză, strung, șurub cu filet sau șurub cu bile, și de preferința dvs. pentru afișajul în inch sau metric pe DRO.

Acest kit DRO vine cu coliere de împingere CNC pentru a vă permite să utilizați DRO pe o freză cu motoare pas cu pas instalate. Pentru a instala suporturi pentru motoare pas cu pas CNC pe o mașină Sherline, trebuie să scoateți volanele. Sistemul de citire digitală de la Sherline măsoară rotația volanului și o traduce electronic în mișcarea mesei, mai degrabă decât să măsoare direct mișcarea mesei; prin urmare, îndepărtarea volanelor speciale DRO elimină funcția DRO. Unii utilizatori de CNC preferă să aibă un DRO care să citească mișcarea șurubului de avans pentru a verifica încrucișat intrarea CNC pentru a se asigura că axa s-a deplasat efectiv cu valoarea de intrare a motorului pas cu pas.

Cele mai multe freze de atelier de dimensiuni normale utilizate de mecanici sunt acum disponibile cu un afișaj digital. Acestea sunt populare pentru că vă fac viața de mașinist mult mai ușoară. Citirile de pe axele X- Y- și Z- pot fi resetate la zero în orice moment prin apăsarea unui buton. De acolo, pe măsură ce mișcați volanele, puteți citi poziția mesei cu 3-1/2 zecimale (.0005″) pe afișajul digital (versiunile metrice citesc până la 0,01 mm). Nu mai trebuie să numărați rotațiile volanului sau să faceți calcule dificile atunci când introduceți un număr negativ. Kitul include două volane de 2″ cu codificatoare pentru axele X și Y și o unitate de volan/codificator de 2,5″ pentru axa Z. De asemenea, sunt incluse: cutie de citire digitală cu afișaj LCD, senzor RPM, sursă de alimentare, cabluri, suport și toate elementele de montare necesare. Nu este necesară efectuarea de găuri pentru montare.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Accesorii minifreze Sherline

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete