Produs nou

1 Obiect

Set scule pielarie 50

4 933,97 lei

-15%

4 193,87 leiTVA inclus

Set scule pielarie 50

Pret redus!

50Ne-am gandit sa concepem pentru dvs truse de scule de pielarie gata de utilizare pentru a va oferi posibilitati si varietate in acest domeniu atat de indragit. 
Ne-am dorit sa fie si de calitate reperele din acestea, astfel ca am selectat produse de la Tandy Leather, CS. Osborne si altii. 

Calitatea acestor repere va asigura ca utilizandu-le corect vor dura o viata intreaga.

Le-am adaugat ceva repere de la o trusa la alta pentru a va oferi si varietate si pentru a le mula pe nevoile dvs.

NOTA: Imaginile sunt cu titlu informativ, fiind greu de facut un colaj cu atatea repere care sa fie si concludent. 

Pentru vizionarea caracteristicilor produselor si  a preturilor acestora va rugam accesati link-urile din lista de mai jos. 

Puteti selecta pana la 5 alte repere pentru aceasta trusa cu care doriti sa inlocuiti repere din aceasta trusa. Aveti astfel si un nivel de flexibilitate in alegerea trusei potrivite dvs.

  • NOTA: Imaginile sunt cu titlu informativ, fiind greu de facut un colaj cu atatea repere care sa fie si concludent. Pentru vizionarea caracteristicilor produselor si  a preturilor acestora va rugam accesati link-urile din lista de mai jos. Puteti selecta pana la 5 alte repere pentru aceasta trusa cu care doriti sa inlocuiti repere din aceasta trusa. Aveti astfel si un nivel de flexibilitate in alegerea trusei potrivite dvs.
1

16 alte produse din aceeași categorie:

Set scule pielarie

Folow Us

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete