DROD1

Disponibil la comanda

Produs nou

Piatra diamantata de ascutire tip stilou cu 3 fete LANSKY

129,75 leiTVA inclus

Piatra diamantata tip stilou este perfecta pentru ascuțirea cuțitelor mici de buzunar, lame zimțate și cârlige de pescuit. Tija de ascuțit retractabilă cu granulație 600 se depozitează cu ușurință în carcasa de plastic.

Piatra diamantata tip stilou cu 3 fețe oferă utilizatorilor posibilitatea de a ascuți zimți de diferite dimensiuni.

 CARACTERISTICI:
     Tijă de ascuțit diamantată retractabilă cu granulație 600

     Carcasă ușoară din plastic cu clemă
     Lungime: 13 cm

Instrucțiuni de utilizare:

Slăbiți capacul de la capătul stiloului Diamond Pen. Trageți tija de ascuțit în poziție și strângeți capacul. Țineți stiloul diamantat cu o mână și unealta pe care doriți să o ascuțiți cu cealaltă.

Ascuțirea cuțitelor de buzunar

Utilizați partea plată a tijei de ascuțit. Trageți muchia cuțitului în jos pe suprafața de ascuțit ca și cum ați încerca să tăiați un strat subțire de pe suprafață. Repetați această mișcare de 3-4 ori folosind o presiune ușoară până la moderată. Repetați pe cealaltă parte, asigurându-vă întotdeauna că lama se îndepărtează de dvs. pe măsură ce ascuțiți. Păstrați un unghi consistent pentru cele mai bune rezultate.

Cuțite zimtate

Utilizați colțurile tijei de ascuțit pentru cuțite zimtate. Glisați tija peste zimți, depărtând lama de dvs. Repetați până când se obține claritatea dorită.

Cârlige de pescuit

Diamond Pen are trei caneluri în formă de V pe tija de ascuțit pentru ascuțirea cârligelor. Țineți cârligul și alegeți o crestătură potrivită, apoi puneți cârligul în crestătură. Mutați cârligul înainte și înapoi până când este ascuțit.

Curatenie

Curățați suprafața tijei de ascuțit după fiecare utilizare cu puțină apă și ștergeți cu o cârpă uscată sau cu o perie cu peri moi. Tija trebuie să fie complet uscată înainte de următoarea utilizare. Slăbiți capacul Diamond Pen și împingeți tija de diamant înapoi în tub, apoi strângeți capacul.

1

19 alte produse din aceeași categorie:

Produse ascutire Lansky de buzunar

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete