PWC.FG.600.60

Disponibil la comanda

Produs nou

Polizor sculptura lemn Power Carving Arbortech

1 285,20 leiTVA inclus

Setul Power Carving Unit este sursa de putere  ideala pentru atasamentele de sculptura Arbortech. Acest polizor garanteaza optimizarea performantelor si completeaza gama produselor de sculptura lemn. Atasamentele se fixeaza simplu si  permit experimentarea cu adevarat  a sculelor speciale Arbortech.

Incluse in pachet

 • Polizorul unghiular Power Carving Unit
 • Ghidajul de nivelare
 • Captatorul de aschii
 • Tubul  de aschii
 • Talpa de slefuire
 • Ventilatorul
 • Distantier otel
 • Discuri slefuire de granulatii diferite  (3×60, 120, 180, 240 grit)
 • Garda de metal

Date tehnice:

Putere - 710 Watti 

Variator turatie - 6 viteze de la 2,000rpm la 11,000rpm,

Alimentare: 220 V

Garantie; 12 luni

Talpa de slefuire.

Gandita pentru slefuirea initiala, aceasta talpa de slefuire performanta, semi flexibila este ideala pentru proiecte medii spre mari. Este capabila sa se muleze pe curbele usoare ale materialului.

Folositi talpa de slefuire impreuna cu captatorul de rumegus, conectand-ul  pe acesta la un aspirator pentru evacuarea rumegusului  din zona de lucru si un mediu de lucru curat. 

PONT: Utilizati polizorul impreuna cu Ghidajul de nivelare pentru rindelirea si finisarea lemnului.

Ghidaj de nivelare.

Cand este folosit impreuna cu  discul de rindelire TURBO Plane (nu este inclus in pachet), acest atasament creaza o suprafata foarte plana si apoi aceasta se poate slefui cu talpa de slefuire (inclusa)

PONT: Conectati tubul de evacuare a rumegusului la atasamentul de nivelare pentru a evacua rumegusul rapid (numai impreuna cu discul de rindeluire TURBO Plane)

Captatorul de rumegus

Gandit sa colecteze aschiile de lemn si rumegus in timpul sculpturii libere a lemnului dar in conjunctie cu un aspirator.

Pentru slefuire: Fixati talpa de slefuire la captatorul de rumegus si aschii iar apoi la aspirator pentru extragerea rapida a acestuia.

Pentru rindeluire: Fixati  la tubul de evacuare a aschiilor sau la un aspirator pentru extragerea rapida a acestora cand utilizati discul de rindeluire TURBO Plane (nu este inclus in pachet).

Tubul de evacuare a aschiilot Chip Tube se foloseste numai  impreuna cu discul de rindeluire TURBO Plane.

Fara a fi conectat la un aspirator tubul de aschii (Chip Tube) poat fi  folosit pentru a colecta aschiile intr-o galeata pentru a micsora  mizeria rezultata.

PONT: Odata conectat la captatorul de aschii (Chip Catcher) sau la atasamentul de nivelare (Levelling Guide), tubul de aschii  (Chip Tube) va elimina aschiile pe podea  sau intr-o galeata.

Ventilatorul

Folositi ventilatorul in conjunctie cu tubul de aschii (Chip Tube) si cu discul  de rindeluire TURBO Plane (nu este inclus in pachet) pentru a elimina majoritatea aschiilor rezultate fara a folosi un aspirator.

Variatorul  de turatie.
Polizorul are un variator de turatie cu 6 viteze de la 2,000rpm la 11,000rpm, asta insemnand ca puteti regla turatia in functie de operatiunea in curs.

Vitezele mai reduse sunt recomandate cand se utilizeaza discurile de slefuire de 100mm (incluse) si  pentru discurile de la Arbortech Mini TURBO (nu este inclus).

Ergonomie imbunatatita
Manerul care reduce vibratiile mareste comfortul utilizatorului si ergonomia in general. Cu o pornire inceata, polizorul de sculptura  Power Carving Unit are o trecere de la zero la performanta scontata fara zgaltaieli.

1

17 alte produse din aceeași categorie:

Polizor sculptura Arbortech

Folow Us

 • Retur

  Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

 • Livrare Gratuita!

  Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete