14086

In stoc!

Produs nou

2 Produse

Cutit gatit in natura ROMBO BlackBlade Morakniv

1 070,00 leiTVA inclus

Un cuțit fabricat manual, cu o lama, optimizata pentru gătit în aer liber. Mânerul ergonomic din lemn de frasin deschis la culoare atent selecționat din păduri europene certificate FSC® și lama lata și neagră a cuțitului, realizată 

Un cuțit fabricat manual, cu o lama, optimizata pentru gătit în aer liber. Mânerul ergonomic din lemn de frasin deschis la culoare atent selecționat din păduri europene certificate FSC® și lama lata și neagră a cuțitului, realizată din oțel inoxidabil suedez reciclat, cu un ascutis tipic cutitelor de bucatar, vă permit să vă îmbunătățiți abilitățile de gătit în aer liber. Asezonați-vă următoarea masă cu roadele pădurii și pregătirea mâncării va fi pentru totdeauna o experiență culinară.

Mânerul ergonomic din lemn de frasin unic are o lamă de cuțit neagră, groasă de 2,5 mm, din oțel inoxidabil suedez reciclat, care, combinate, oferă echilibru și stabilitate la fiecare tăiere. Datorită geometriei mânerului, sunt posibile o varietate de prinderi flexibile, care pot fi utile atunci când trebuie să tocati, să tăiați, să feliați sau să decojiți. Acoperirea neagră PC creează un contrast echilibrat între lemnul de frasin deschis la culoare și muchia lucioasă a lamei. Teaca din piele tăbăcită vegetal protejează taisul de suprafețele care pot face cuțitul să devină neascutit.

Lungime lama:  119 mm

Grosime lama: 2,5 mm

Lungime cutit: 200 mm

Lungime totala: 215 mm

Tip de otel: Otel inoxidabil reciclat suedez

Forma lama: Dreapta

Compatibil cu amnar : Nu

Flexibilitate lama: Rigida

Lama serata: Nu

Coama lama serata: Nu

Material maner: Lemn de frasin

Potrivit pt stangaci si dreptaci

Protectie lama: teaca din piele inclusa pt dreptaci

Potrivita pt copii: Nu

Compatibil MOLLE: Nu

Pluteste: Nu

1

4 alte produse din aceeași categorie:

Noutati

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete