K.2230-2

Disponibil la comanda

Produs nou

Kit bijutier K.2230-2

1 890,43 leiTVA inclus

Kit-urile contin aproape tot ce aveti nevoie pentru a va apuca de lucru: motor, controlul turatiei , piesa de mana si accesorii. Va ajuta pentru ca nu trebuie sa "ghiciti" ce anume va trebuie si ofera si pret mai bun.  Aceste kit-uri sunt potrivite unor aplicatii specifice ca in bijuterie, sculptura, miniatura, hobby, etc.

Kit bijutier  K.2230-2 (model alimentat la 230 V).
Motorul si pedala de control a turatiei au 2 ani garantie.

Componente:
1. Motor serie SR: Cel mai popular motor Foredom pentru uz general cu 125 Watti putere de tip BIAX. Are sensul rotatiei reversibil ST/DR cu viteza de pana la 18,000 RPM. Puterea oferita este cu mult marita fata de modele anterioare si cu  33%  mai mult decat cele din seria S.  Are o clema de agatare si axul flexibil de transmisie de 100cm lungime cu ax interior avand varf tip cheie de antrenare pentru  piesele de mana  interconectabile Foredom (mai mult de 20 de modele disponibile pentru aplicatii variate). 
2. Pedala de control C.FCT-2: Pedala de control a turatiei Foredom este realizata conform normelor CE. Are corpul din plastic solid  si de dimensiuni mari plus ca electronica este conceputa sa reziste utilizarii frecvente.
3. Piesa de mana H.30: Cea mai populara de la Foredom fiind de uz general. Are o mandrina cu cheie cu trei falci capabila sa fixeza de la 0-4mm, shimbarea accesoriilor fiind usoara si face parte din sistemul Foredom de componente interconectabile.
4. Setul de accesorii AK11 de 43 piese gandit pentru bijutieri cu accesorii pentru metal ScotchBrite EXL, accesorii de polishare CW,  roti finisare cu suport de cauciuc, biaxuri pentru bijutieri, benzi de slefuire, pasle si accesorii bumbac,perii, mandrine, biaxuri gravare si altele.
5. Suport accesorii rotative pentru cele cu coada de 2.3mm.
6. Vaselina speciala pentru axul flexibil.

1

13 alte produse din aceeași categorie:

Kit-uri complete

Folow Us

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete