Nou Fierastrau pliabil bushcraft/camping Silky , 180mm cu 7.5 dinti/30mm Mareste poza

143-18

In stoc!

Produs nou

3 Produse

Fierastrau pliabil bushcraft/camping Silky , 180mm cu 7.5 dinti/30mm

119,19 leiTVA inclus

Fierastrau pliabil bushcraft/camping Silky , 180mm cu 7.5 dinti/30mm

 Caracteristicile produsului: 

  • Lungimea lamei: 180 mm 
  • TPI: Mediu (7.5 Dinti/30 mm)
  • Perfect pentru lemn ud si lemn uscat.

Fierastraul are o greutate redusa si este foarte bine echilibrat.  Taiere este exceptional de lina si poti lucra cu acesta in cele mai complicate spatii.

Totodata, trebuie sa fii atent la dintii acestuia, care trec foarte repede prin lemn, chiar si dupa uz mai intens, dintii raman foarte bine ascutiti si pregatiti pentru o noua taiere.

In momentul in care nu folosesti fierastraul, acesta se pliaza foarte usor si are un mecanism de blocare sigur.

Lama se blocheaza sigur cand este pliata. Atunci cand vei avea nevoie de fierastrau, acesta se va deschide instant, datorita crestaturii din lama, chiar si cand purtati manusi.

Cauciucul de pe maner ergonomic absoarbe vibratiile si ofera o priza sigura. Fierastraul Silky se simte confortabil in mana, chiar si dupa o folosire de lunga durata. Gaura din maner este o solutie practica, prin care puteti trece o cordelina impreuna cu o carabiniera, pentru a nu pierde fierastraul.

Fierastraul se poate purta atasat de curea, datorita husei transparenta din plastic dur, impreuna de care este livrat, dar acesta poate fi depozitat cu usurinta langa celelalte ustensile.

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Fierastraie bushcraft/ camping

Folow Us

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete