Nou Cuţit Morakniv Companion Olive Green, DIY/Hobby/camping Mareste poza

14075

Sunaţi pentru termen de livrare

Produs nou

Cuţit Morakniv Companion Olive Green

64,44 leiTVA inclus

Companion este folosit într-o mare varietate de situații de către o gamă largă de utilizatori: artizanii de tufișuri, vânătorii și pasionații de activități în aer liber au descoperit cu toții farmecul acestui cuțit.

Acesta este un cuțit universal pentru situațiile în care aveți nevoie de un partener de încredere în situații foarte diferite.

Mânerul ergonomic din polimer are o prindere cu fricțiune moale, o protecție pentru degete și o lamă zimțată de 2,5 mm grosime.

Grosimea lamei: 2,5 mm

Lungimea lamei: 104 mm

Lungimea totală: 219 mm

Greutate: 117 gr

Material mâner: TPE-cauciuc

Lama este fabricată din oțel inoxidabil suedez, ceea ce facilitează întreținerea și menține lama ascuțită pentru mai mult timp.

Dispune de un mâner cu aderență moale cu fricțiune, realizat din cauciuc TPE, ceea ce face ca mânerul să fie mai sigur și mai stabil pentru a lucra.

Teaca din polimer a cuțitului include o clemă de centură practică, astfel încât cuțitul poate fi atașat la rucsac sau la curea - mereu la îndemână.1

30 alte produse din aceeași categorie:

Cutite Mora Companion

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete