Produsul este in stoc

Produs nou

2 Produse

Cutit supravietuire si bushcraft Fallkniven F1-Wolf, otel Lam. VGWolf

683,54 leiTVA inclus

Cutit vanatoare supravietuire si bushcraft  Fallkniven F1, cu lama din otel laminat. VGWolf cu teaca Zytel.

Caracteristici:

Lungime totala: 210 mm

Lungime lama: 97 mm

Grosime lama: 4.5 mm

Greutate: 148 gr

Forma tais: convex

Otel lama: Lam. VGWolf

Duritate otel lama: 61

Material maner: Thermorun

Acoperire lama: Satin finish

Teaca: Zytel/Leather

Fallkniven F1 este cuțitul oficial de supraviețuire a piloților forțelor aeriene suedeze din 1995. Un nou standard de calitate  a fost stabilit cu F1 prin atenția la detaliile importante, inclusiv la designul tehnic, ergonomia cutitului și raportul calitate / pret, care au fost atent considerate.

Fallkniven F1 depășește standardele internaționale prin rezistență, capacitățile in utilizare, siguranta oferita și raportul calitate / pret.

Fallkniven F1 reprezintă o nouă filozofie în ceea ce privește cuțitele pentru supraviețuire. F1 combină cu succes experiența generațiilor de producatori de cutite cu cea mai modernă tehnologie de fabricatie si materiale moderne premium.

Designul bine gândit și oțelul laminat incredibil de rezistent, sunt doar două dintre numeroasele detalii care fac din Fallkniven F1 un cuțit de dimensiune medie, foarte la îndemână, un cutit pe care te poti baza si paria chiar si cu viata.

Fallkniven F1 este bine proporționat și extrem de versatil. Aderența mare a manerului confortabil, împreună cu lama dura din oțel laminat extrem de rezistent,  face cuțitul F1 incredibil de util pentru toate tipurile de utilizare uzuale și sarcini solicitante.

Otelul inoxidabil laminat VG10 clasic a fost inlocuit cu o versiune imbunatatita a acestui  numita VG10w care are un adaos de tungsten pentru o mai mare rezistenta si ascutis cu retentie mai buna.

Teaca din zytel turnată prin injecție oferă o buna retentie a cutitului, sigură și solida pe care fiecare utilizator o va aprecia. Teaca zytel este acționată cu o singură mână si este ușor de curatat. 

1

30 alte produse din aceeași categorie:

Cutite de vanatoare Fallkniven

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete