Pe comanda!

Produs nou

Balsam piele naturala Giardini Italia

45,22 leiTVA inclus

Balsamul Leather dye Conditioner este pe baza de apa si a fost fabricat de Giardini Italia pentru protejarea suprafetei pielii de conditiile atmosferice si sa mentina pielea cat mai moale si mai fina.

Balsamul Leather dye Conditioner este pe baza de apa si a fost fabricat de Giardini Italia pentru protejarea suprafetei pielii de conditiile atmosferice si sa mentina pielea cat mai moale si fina.

Trebuie aplicata numai ca strat final pe pielea vopsita. Se aplica manual cu un burete sau cu o carpa moale. Dupa aplicare se lasa sa se usuce complet si se pot da mai multe straturi.

Se poate folosi numai pe pielea naturala vopsita sau pe obiecte din piele naturala, genti, canapele, interioare auto, etc si  in cazul in care se doreste intretinerea periodica a acestora.

Balsamul nu schimba luciul pielii, aspectul general, moliciunea acesteia sau alte caracteristici dar va proteja pielea in timp.

1

6 alte produse din aceeași categorie:

Balsam / ceara piele

Folow Us

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete