KJ-140

In stoc!

Produs nou

6 Produse

Atasament cu autocentrare de ascutire cutite lungi Tormek

267,63 leiTVA inclus

Jig-ul de centrare a cuțitelor KJ-140 se potrivește la majoritatea tipurilor de cuțite lungi: cuțite de uz casnic, cuțite de bucătar, cuțite artizanale și cuțite pentru vânătoare și pescuit.

Jig-ul de centrare a cuțitelor KJ-140 se potrivește la majoritatea tipurilor de cuțite: cuțite de uz casnic, cuțite de bucătar, cuțite artizanale și cuțite pentru vânătoare și pescuit. 
De ce atasamentul de ascutire cutite lungi Tormek KJ-140 cu autocentrare?

  • Centrează cuțitul în dispozitiv pentru rezultate optime și simetrice.
  • Centrează cuțitele conice și le menține ferm.
  • O oprire suplimentară pentru cuțite înalte, cum ar fi satarele.
  • Posibilitatea de a ascuti cutite cu tais convex cu o mișcare între cele două opriri.
  • Design robust - cleme turnate din zinc și mâner compozit durabil.
  • Bine echilibrat - cea mai mare parte a greutății este concentrată pe falci, ceea ce oferă o senzație mai echilibrată la ascuțire.
  • Alunecă lin, cu o frecare redusă față de suportul universal.
  • Funcționează atât cu Tormek T-4 si T-8 precum si cu modelele mai vechi.

Falci late - mai multă stabilitate


KJ-140 Wide Centering Knife Jig funcționează în același mod ca și KJ-45 Centering Knife Jig, dar are o clemă mai largă. Clema mai lată de 140 mm (5 1/2") stabilizează lamele de cuțit subțiri și flexibile și oferă mai mult sprijin pentru un bisturiu uniform de-a lungul întregii lame. Desigur, poate fi utilizat și cu cuțite mai mari, cu lame mai stabile, cum ar fi cuțitele de bucătar.

Vă rugăm să rețineți că dispozitivul de centrare largă a cuțitelor KJ-140 nu poate fi utilizat cu suportul pentru cuțite mici SVM-00. În schimb, se folosește KJ-45 Centering Knife Jig.

Libertate ghidată
Deoarece dispozitivul de centrare a cuțitului KJ-140 este poziționat cu opritorul sprijinit în mod liber pe suportul universal, puteți urmări formele cuțitului, fiind întotdeauna ghidat de suportul universal ca punct de referință. Acest lucru face posibilă ascuțirea cuțitelor cu diferite forme de lamă, de la cuțite artizanale la cuțite produse industrial și cuțite clasice de bucătar.

Se potrivește cu majoritatea tipurilor de cuțite lungi.



1

17 alte produse din aceeași categorie:

Atasamente ascutire Tormek

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete