KJ-45

In stoc!

Produs nou

9 Produse

Atasament cu autocentrare de ascutire cutite scurte Tormek

211,28 leiTVA inclus

Jig-ul de centrare a cuțitelor KJ-45 se potrivește la majoritatea tipurilor de cuțite: cuțite de uz casnic, cuțite de bucătar, cuțite artizanale și cuțite pentru vânătoare și pescuit. De asemenea, funcționează și pentru daltile drepte ale sculptorului în lemn și foarfecele de grădinărit.

Jig-ul de centrare a cuțitelor KJ-45 se potrivește la majoritatea tipurilor de cuțite: cuțite de uz casnic, cuțite de bucătar, cuțite artizanale și cuțite pentru vânătoare și pescuit. De asemenea, funcționează și pentru daltile drepte ale sculptorului în lemn și foarfecele de grădinărit.

De ce atasamentul de ascutire cutite scurte Tormek KJ-45 cu autocentrare?

  • Centrează cuțitul în dispozitiv pentru rezultate optime și simetrice.
  • Centrează cuțitele conice și le menține ferm.
  • O oprire suplimentară pentru cuțite înalte, cum ar fi satarele.
  • Posibilitatea de a ascuti cutite cu tais convex cu o mișcare între cele două opriri.
  • Design robust - cleme turnate din zinc și mâner compozit durabil.
  • Bine echilibrat - cea mai mare parte a greutății este concentrată pe falci, ceea ce oferă o senzație mai echilibrată la ascuțire.
  • Alunecă lin, cu o frecare redusă față de suportul universal.
  • Funcționează atât cu Tormek T-4 si T-8 precum si cu modelele mai vechi.

Centrare pentru ascuțire simetrică
    Atunci când montați cuțitul în dispozitivul de centrare KJ-45, cuțitul se centrează automat în dispozitiv, indiferent de grosimea sau geometria acestuia. Acest lucru înseamnă că jig-ul centrează totul, de la cele mai subțiri cuțite până la cuțite cu o grosime de până la 10 mm. Aceasta înseamnă, de asemenea, că lamele de cuțit care se conturează de la spate la margine și de la călcâi la vârf sunt centrate în dispozitiv, oferind o ascutire simetrică pe ambele parti ale lamei cuțitului. Configurare ușoară, rezultate perfecte.

Libertate ghidată
Deoarece dispozitivul de centrare a cuțitului KJ-45 este poziționat cu opritorul sprijinit în mod liber pe suportul universal, puteți urmări formele cuțitului, fiind întotdeauna ghidat de suportul universal ca punct de referință. Acest lucru face posibilă ascuțirea cuțitelor cu diferite forme de lamă, de la cuțite artizanale la cuțite produse industrial și cuțite clasice de bucătar.

Se potrivește cu majoritatea tipurilor de cuțite.
Dispozitivul de centrare KJ-45 centrează lamele de cuțit cu o grosime de până la 10 mm. Puteți ascuți cuțite cu lame de până la 60 mm lungime și 12 mm înălțime. Pentru cuțite mai mici, puteți combina dispozitivul de centrare cuțite cu suportul pentru cuțite mici SVM-00, care vă permite să ascuțiți chiar și cele mai mici cuțite. Dispozitivul de centrare a cuțitelor KJ-45 are un opritor suplimentar care face posibilă ascuțirea cuțitelor foarte late, cum ar fi cuțitele de bucata sau satarele. În combinație cu suportul universal extins US-430, puteți ascuți cuțite sau unelte și mai înalte.

Pentru cuțitele cu lame lungi și flexibile, cum ar fi cuțitele de filetat, există KJ-140 Wide Centering Knife Jig, care stabilizează lamele flexibile pentru a obține lame egale și simetrice.
1

17 alte produse din aceeași categorie:

Atasamente ascutire Tormek

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete