BGM-100

Produsul este in stoc

Produs nou

3 Produse

Kit ascutire Tormek pentru polizoare de banc, BGM-100

356,23 leiTVA inclus

 

Kitul Tormek BGM-100 include tot ce aveti nevoie pentru a putea folosi sistemul de ascutire patentat cu racire cu apa pe orice polizor de banc uzual. 
 

Nu conteaza ce sistem de ascutire folositi, cea mai grea parte este in ascutire sa redati exact forma si unghiul tesiturii.

Acum Tormek oferta acest sistem pentru a va permite sa faceti asta pe un polizor de banc normal fara racire cu apa. 

De ce ar furniza Tormek un astfel de kit?
 

Credem ca sistemele Tormek sunt superioare si pot ascuti aproape toate sculele din atelierul dumneavoastra. Nu este insa un secret daca se vorbeste de daltile de strunjire in lemn ca formarea initiala a acestora poate fi facuta mai rapid pe un polizor de banc normal.

Mai stim ca unii strungari in lemn dedicati produselor noastre au si un polizor de banc pe care il folosesc la formarea bruta a sculelor. Este insa dificil sa controlati precis de mana un astfel de proces si uneori se indeparteaza mai mult material decat trebuie.

Acum aveti posibilitatea sa utilizati atasamentele precise de la Tormek pe tot parcursul procesului de ascutire putand face fomarea rapida si apoi sa finisati, sa ascutiti si sa honuiti corect cu acelasi atasament.

1

17 alte produse din aceeași categorie:

Atasamente ascutire Tormek

  • Retur

    Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare pentru defecte de material, manufactura dupa primirea in scris a acceptului nostru.

  • Livrare Gratuita!

    Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 RON cu TVA inclus.

Etichete